Entire Group logga
Entire - Digitalbyrå fokuserad på tillväxt

App- och webbutveckling

Entire är en app- och webbyrå som hjälper dig designa och utveckla din webbtjänst eller app. Vi är en heltäckande digital byrå med mycket bred kompetens. Genom kundnära samarbete, agila arbetssätt och fokus på tillväxt och lönsamhet tar vi ditt projekt från idé till färdig produkt.
App- och webbyrå som erbjuder heltäckande digitala lösningar
MVP-utveckling
Står du i startgroparna med din affärsidé? Vi har kunskapen och erfarenheten att snabbt lägga grunden till din drömprodukt, så du kan testa och validera ditt koncept på marknaden.
Dedikerade team
Låt oss hantera allt som rör produkten så att du kan fokusera på det du gör bäst. Få ett dedikerat team med alla färdigheter som behövs för att gå från skiss på papper till skalbar produkt.
Spetskompetens
Har du redan din tech på plats men behöver en extra hjälpande hand för nå nästa nivå? Vi har experter inom allt från backendutveckling till marknadsföring som står redo att stödja dig hela vägen.

Utvalda app- och webbprojekt

Savingstracker
Inköpsstöd för tillverkningsindustrin
SavingsTracker är en tjänst som analyserar inköpsdata och genererar förslag på kostnadsoptimering för små och medelstora bolag inom tillverkningsindustrin. SavingsTracker tar bort behovet av komplexa integrationer, tunga Excel-dokument och stora investeringar så inköpare kan arbeta mer kostnads- och tidseffektivt.
Dropmed
One-stop-shop för produkter inom vård
Dropmed är Sveriges största marknadsplats för medicinteknisk utrustning och förbrukning. Vi har hjälpt bolaget från dag ett med alltifrån konceptualisering till produktutveckling, affärsstrategi och growth hacking.
Widerlöv
Proptech
widerlov.se
Plattform för bostadsförsäljning
För fastighetsmäklaren Widerlöv har vi designat och utvecklat en responsiv bostadssajt för köpare och säljare samt en adminplattform, sammankopplad med mäklarsystemet Vitec, som effektiviserar mäklarnas dagliga arbete.
1
2
3

Våra tjänster

Vi klarar det mesta när det kommer till utveckling av appar och webbplatser. Vår passion för allt digitalt och vår omfattande kompetens gör att vi kan anpassa oss efter vår kunds behov och erbjuda skräddarsydda lösningar.
Produktutveckling
Webbappar
Apputveckling
Hemsidor
Molntjänster
Designtjänster
UI / gränssnitt
UX-design
Interaktionsdesign
Varumärke

Validering och optimering
Konceptutveckling
Användartestning
MVP-validering
Tracking och optimering
Kvalité och underhåll
Kvalitetssäkring / QA
Hosting och webbhotell
Teknisk support
DevOps

Läs mer om våra tjänster

Nedan kan du ta en närmare titt på ett urval av de tjänster vi som app- och webbyrå mer än gärna hjälper dig med.
Webbutveckling
Vi på Entire är experter på webbutveckling. Vi utvecklar allt från enklare, informativa webbplatser i Wordpress till tyngre webbtjänster och plattformar.
Apputveckling
Vi har genomfört en hel del projekt inom apputveckling genom åren, stora som små. Vi utvecklar appar till både iOS och Android.
UX/UI design
Vi hjälper dig att förfina ditt koncept, utveckla en funktionell och konverterande upplevelse för dina användare samt arbeta fram en stark grafisk design.
Growth hacking
Ta hjälp av oss att analysera din data, optimera din tjänst eller produkt och hjälpa dig att hitta nya tillväxtmöjligheter.
Hosting
Vi driftar allt från mindre projekt för lokala företag, till större system för internationella kunder.

Tidigare samarbeten

Seterra
Appspel för geografi
Tillsammans med entreprenören Marianne Wartoft har vi designat och utvecklat Seterra, ett appspel för både barn och vuxna som genom gamification gör det kul att lära sig geografi.
Skistar
traveltech
skistar.se
En one-stop-shop för alpinturism
Skistar har skapat ett digitalt ekosystem runt fjällupplevelsen, hela vägen från första bokningen till att mäta vem som är snabbast nedför backen. Skistars ambition med sin sajt är att erbjuda en one-stop-shop för hela flödet av bokning och information kring skidsemestern.
ePulze
Turneringsplattform för esport
Vi har hjälp Epulze att öka spänningen inom e-sport genom att designa och utveckla en säker esportsplattform där spelare kan utmana varandra och satsa riktiga pengar i sina egna DOTA 2-matcher.
1
2
3
Vi är stolta över att ha fått jobba med 100 tals spännande app- och webbprojekt genom åren. Vår breda kompetens inom allt som rör app- och webbutveckling har gett oss möjligheten att få vara med och förverkliga vitt skilda digitala produkter. Nedan ser du några av de varumärken som tidigare valt att samarbeta med oss för app- och webbutveckling.

Nyheter & inspiration