Entire Group logga
Entire - Digitalbyrå fokuserad på tillväxt

Apputveckling

Vi har lång erfarenhet av att utveckla appar till både iOS och Android. Vi hjälper dig utveckla din app från idé till färdig produkt.

Vad vi erbjuder

Apputveckling med React Native
Vi utvecklar mobila appar till både iOS- (iPhone/iPad) och Android-telefoner. Detta gör vi med hjälp av JavaScript-ramverket React Native, som gör det möjligt att använda samma kodbas över flera typer av plattformar. För dig som kund innebär det inte bara att projektet får kortare utvecklingstid, utan även att det blir betydligt billigare.
Design som boostar konvertering
Hur kommer din app upplevas när den når sin faktiska publik? Vilka detaljer kan man slipa på innan man påbörjar utveckling av den riktiga appen? Vi hjälper dig att förfina ditt koncept, utveckla en funktionell och konverterande upplevelse för dina användare och vi arbetar också fram en stark grafisk design som är skräddarsydd för just din app. Vi jobbar med olika typer av prototyper för att få en så nära upplevelse och känsla av slutprodukten som möjligt innan utveckling.
Stabilt och långsiktigt underhåll av din app
Förutom utveckling hjälper vi till med drift och underhåll av appar. Google och Apple släpper nya uppdateringar av sina operativsystem löpande, vilka kan påverka appens funktionalitet. Det är därför bra att ha en långsiktig partner för underhåll och vidareutveckling av din app.

Utvalda app-projekt

Vi har genomfört en hel del projekt inom apputveckling genom åren. Oavsett om det är stora eller små app-projekt så är vi väldigt stolta över det vi har gjort.  Nedan finns några referensprojekt som vi känner oss lite extra nöjda med.
RiQuest
Enkla, trygga lån mellan privatpersoner
RiQuest gör det möjligt att upprätta lån mellan privatpersoner, smidigt och säkert. Användaren upprättar med några enkla klick ett låneavtal och kan sedan enkelt hålla koll på lånebelopp, räntor och betalningar, direkt i appen. Vi har varit med från start i detta projekt och haft nöjet att arbeta med såväl apputveckling som UI/UX, strategi, branding och marknadsföring.
Seterra
Appspel för geografi
Tillsammans med entreprenören Marianne Wartoft har vi designat och utvecklat Seterra, ett appspel för både barn och vuxna som genom gamification gör det kul att lära sig geografi.