Entire Group logga

Om oss

Entire är en heltäckande digitalbyrå med stort fokus på affärsnytta. Vi arbetar brett med allt från app- och webbutveckling till strategi, dataanalys och growth hacking för att identifiera och skapa tillväxtmöjligheter åt våra kunder.

Våra Kärnvärden

1. Kvalitet
Vi tänker kvalitet före kvantitet och för oss betyder det att vi bara tar på oss den typen och mängden uppdrag som vi kan genomföra av högsta resultat.
2. Innovation
För oss innebär innovation inte bara att åstadkomma något nytt. Självklart utvecklar vi lösningar som tidigare inte byggts, tar oss an utmaningar och vågar ifrågasätta för att lösa problem på bästa sätt.
3. Passion
Passion för oss handlar om att jobba med vad vi tycker om. Vi tycker att det vi gör är kul, lärorikt och utmanande och vi brinner för att leverera något vi är stolta över tillsammans.
Mer om hur vi jobbar
Vi har tagit fram våra egna ramar för hur vi anser att kvalitet och prestationer kombineras med en hållbar livsstil och ärlig, öppen kommunikation. Vi kallar detta "The Entire Way".  

Varför vi finns

Entire är en heltäckande digitalbyrå grundad av entreprenörer, för entreprenörer. Vårt uppdrag är att främja meningsfull innovation genom att ge ambitiösa grundare och företagare bästa möjliga förutsättningar till framgång i varje bolagsfas, från idégenerering till väletablerat bolag. Vi tror på att stötta djärva idéer och att utmana gränserna för vad som är möjligt inom digital produktutveckling.

Att jobba på Entire

Vardagen på Entire
Vi är ett gäng designers, strateger, utvecklare och growth hackers som dagligen arbetar tillsammans med att leverera högkvalitativa digitala lösningar till våra kunder.

Vi jobbar ofta med drivna entreprenörer som vågar tänka stort och lösa stora problem. Tempot är ofta högt, slutmålet inte alltid kristallklart från start men möjligheterna att påverka är många och känslan att lansera något som faktiskt gör skillnad är oslagbar!

Hos oss är det alltid högt i tak. Som team ställs vi dagligen inför nya utmaningar och situationer att sätta oss in i, både som bolag och i våra projekt. Vi tror inte att ensam är stark i vår snabbrörliga branch och lägger därför stor vikt vid att vara lyhörda och alltid värdesätta varandras åsikter.

Med en övertygelse om att kvalité och innovationshöjd går hand i hand med arbetsglädje och tillit så värnar vi om varandras välmående och möjligheter att utvecklas, både kompetensmässigt och personligt.
Jobba hos oss
Vi letar alltid efter nya drivna personer som vill vara med och ta oss som bolag till nästa nivå. Är du en av dem? 

Vi växer med våra anställda

Utveckling
På Entire kommer du inte stå och stampa i din utveckling. Vi lägger vi stor vikt vid personlig utveckling efter egen ambition och jobbar för att du ska våga se och ta möjligheter till utveckling i din roll.
Engagemang
Vi ser värdet i skilda meningar och är övertygade om att dialog är en mer hållbar väg till framgång än direktiv. Vi förespråkar därför stort engagemang hos våra medarbetare och ett inkluderande ledarskap där olika infallsvinklar och åsikter får utrymme.
Kultur
Vi tror att framgång bäst byggs av människor som är friska, mår bra och är motiverade att stötta och höja varandra. Därför jobbar vi ständigt med med att utforska nya hållbara arbetsmetoder och sätt att skapa en öppen och inkluderande företagskultur.
Förmåner
Vi gör vad vi kan för att visa lite extra uppskattning och få dig att trivas på jobbet och i livet. Fullt friskvårdsbidrag, föräldralön, extra semester och möjligheten att jobba på distans när det passar bäst i din tillvaro är några av de förmåner som vi erbjuder dig som anställd.

Sugen på nytt jobb?

Vill du bli en i gänget och jobba på framtidens produkter tillsammans med oss? Vi söker alltid duktiga och ambitiösa personer som kan hjälpa oss att utmana gränserna för digital produktutveckling. Besök vår karriärsida och ansök nu!