Entire Group logga
Entire - Digitalbyrå fokuserad på tillväxt

Vi bygger techbolag från grunden

Tillsammans med talangfulla entreprenörer och ambitiösa förändringsledare formar vi banbrytande affärskoncept med tillväxt och lönsamhet i fokus.
Produkt
Vi tar fram produktstrategier med fokus på maximalt värde för användaren och tydliga affärsresultat från dag ett.
Bolag
Vi översätter visioner till välgrundade affärsmodeller och stödjer dig i varje steg av att bygga ett framgångsrikt techbolag.
Marknad
Från första intryck till långvariga kunder.
Vi optimerar din marknadsföring och säljprocess för maximal tillväxt.
Strategi och utveckling med kunden användaren i centrum.
Vi tror på att långsiktigt bolagsvärde byggs med slutanvändaren i centrum och tvekar aldrig på att utmana våra kunders idéer för att flytta på gränserna för vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Vad vi erbjuder

Erfarna experter
Vårt erfarna team av strateger, affärsutvecklare och growth hackers hjälper dig att hitta, och agera på, tillväxtmöjligheter runt om i verksamheten. Vi hjälper alltifrån nystartade bolag till etablerade bolag som vill dra nytta av nya metoder, tankesätt och perspektiv.
Aktiv coachning
Goda råd kan vara värdefulla, men när det kommer till att bygga bolag behövs det att alla också är villiga att dra sitt strå till stacken. Vi räds inte lite skit under naglarna och vår coachning sker till stor del i kombination med att arbeta sida vid sida med er i den dagliga verksamheten.
Team & rekrytering
Att driva bolag är en lagsport där teamets kapacitet och dynamik ofta är avgörande för om verksamheten lyckas eller inte. Genom våra partners och nätverk hjälper vi till att sätta ihop det bästa teamet sett till både kunskap och personligheter.
Nätverk
Vi utnyttjar vårt omfattande nätverk för att hjälpa bolagen vi jobbar med att bygga förtroende och sticka ut från mängden. Vi öppnar gärna de dörrar vi kan, oavsett om det gäller rekrytering, hitta potentiella kunder, forma strategiska samarbeten eller pitcha inför en kapitalanskaffning.

Utvalda strategi- och tillväxtprojekt

Skistar
traveltech
skistar.se
En one-stop-shop för alpinturism
Skistar har skapat ett digitalt ekosystem runt fjällupplevelsen, hela vägen från första bokningen till att mäta vem som är snabbast nedför backen. Skistars ambition med sin sajt är att erbjuda en one-stop-shop för hela flödet av bokning och information kring skidsemestern.
Seterra
Appspel för geografi
Tillsammans med entreprenören Marianne Wartoft har vi designat och utvecklat Seterra, ett appspel för både barn och vuxna som genom gamification gör det kul att lära sig geografi.
Widerlöv
Proptech
widerlov.se
Plattform för bostadsförsäljning
För fastighetsmäklaren Widerlöv har vi designat och utvecklat en responsiv bostadssajt för köpare och säljare samt en adminplattform, sammankopplad med mäklarsystemet Vitec, som effektiviserar mäklarnas dagliga arbete.
1
2
3