Entire Group logga
Entire - Digitalbyrå fokuserad på tillväxt

Hosting

Oavsett vilken typ av hosting som just ditt projekt kräver ser vi till att alltid ha svaret och lösningen paketerad och klar efter dina villkor och önskemål.

Våra tjänster

Managed hosting
Har du utvecklat en applikation och vill lägga ut driften på någon annan eller behöver du lite hjälp på vägen? Vi kan hjälpa dig med allt från planering till lansering av din utvecklingsmiljö, Q&A och produktionsmiljö. Alla våra miljöer sätts upp med hjälp av CI (Continuous integration) & CD (Continuous deployment) samt automatiserad drift & backup.

Funderar du på om du ska välja ett webbhotell eller en egen server? Vi driftar allt från mindre projekt och lokala företag, till internationella system som får de flesta att tappa hakan. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med drift och underhåll, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.
Wordpress
Har du en ny hemsida byggd i Wordpress som behöver en stabil leverantör som kan ge er säker och snabb hosting? Vi har en lång erfarenhet av Wordpress-hosting och att hålla våra kunders plattformar online. Utöver hosting kan vi även erbjuda ett säkerhetspaket där vi hjälper till att hålla ert Wordpress-projekt uppdaterat så att ni slipper intrång.
Webbhotell
Vad tycker du är viktigast när du väljer webbhotell? Vi vet vad iallafall vad vi tycker är viktigt för våra kunder - en snabb & säker hosting med trevlig och kunnig personal. När vi pratar om säkerheten - alla våra paket har exakt samma säkerhetsåtgärder för vi tycker inte det ska kosta mer att känna sig säker. Det enda som skiljer sig åt mellan våra olika paket är hur mycket kapacitet ni behöver. Samma sak gäller när vi pratar snabbhet - vi kommer alltid prioritera kvalitet före kvantitet när vi sätter upp eran hosting. Visste du att en rapport från Google visar att när deras hemsida var 0.5 sekunder långsammare tappade de 20% av sin trafik? Det finns även en liknande rapport från Amazon som visar att för varje 0.1 sekund extra laddningstid tappar de 1% försäljning.

Utvalda hostingprojekt

Här nedan hittar du ett urval av våra olika hostingprojekt som dels visar på bredden av vår kundbas och som dels visar på vår flexibilitet när kommer till projektens särskilda krav.
Widerlöv
Mäklare
widerlov.se
Plattform för bostäder
För fastighetsmäklaren Widerlöv har vi designat och utvecklat en responsiv bostadssajt för köpare och säljare samt en adminplattform, sammankopplad med mäklarsystemet Vitec, som effektiviserar mäklarnas dagliga arbete.LÄS MER
Epulze
Turneringsplattform för esport
Vi har hjälp Epulze att öka spänningen inom e-sport genom att designa och utveckla en säker esportsplattform där spelare kan utmana varandra och satsa riktiga pengar i sina egna DOTA 2-matcher.