Entire Group logga
Entire - Digitalbyrå fokuserad på tillväxt

UX/UI design

Bra UI och UX design är ett måste för moderna digitala tjänster. Vi hjälper dig att förfina ditt koncept, utveckla en funktionell och konverterande upplevelse för dina användare samt arbeta fram en stark grafisk design.

Våra tjänster

UX design som guidar och konverterar användaren
Användarupplevelsen (UX) är ofta det som avgör ifall användaren väljer din produkt framför konkurrentens. Med väl genomtänkt UX-design ser vi till att din digitala produkt blir både superenkel att använda och leder till ökad konverteringsgrad. Vi genomför bland annat användarstudier, skapar wireframes och bygger interaktiva prototyper för att säkerställa att vår designprocess mynnar ut i en produkt som både du och dina användare kommer att älska.
Visuell design som hänför & optimal UI design
Ingen produkt är redo för marknaden utan en snygg visuell design och ett noggrant utarbetat UI. Vi arbetar med principer inom allt ifrån färgpsykologi och gyllene snittet till tillgänglighet och inkluderande design. Som en del av designprocessen kan vi ta fram logotyp, grafisk manual och produktionsklara UI / UX mockups som tillsammans gör din produkt mer än redo för marknaden.

Utvalda designprojekt

Design har alltid funnits i vårt DNA. I varje projekt och i varje idé belyser vi alltid nyttan och vikten av bra design, user signals och UX. Genom åren har vi lyckats designa och utmana på ett innovativt och kreativt sätt för att se till att våra kunders design alltid är i framkant.
Widerlöv
Mäklare
widerlov.se
Plattform för bostäder
För fastighetsmäklaren Widerlöv har vi designat och utvecklat en responsiv bostadssajt för köpare och säljare samt en adminplattform, sammankopplad med mäklarsystemet Vitec, som effektiviserar mäklarnas dagliga arbete.
Epulze
Turneringsplattform för esport
Vi har hjälp Epulze att öka spänningen inom e-sport genom att designa och utveckla en säker esportsplattform där spelare kan utmana varandra och satsa riktiga pengar i sina egna DOTA 2-matcher.