Entire Group logga
Entire - Digitalbyrå fokuserad på tillväxt

Webb­utveckling

Vi utvecklar allt från enklare, informativa webbplatser i Wordpress till tyngre webbtjänster och plattformar.

Vad vi erbjuder

Från enkla webbplatser till komplexa system
Vi utvecklar allt från enklare, informativa webbplatser i Wordpress till tyngre tjänster och plattformar i PHP, GoLang, Node, m.fl. Vår erfarenhet av integrationer mot externa tjänster och API:er gör att vi hanterar hela den tekniska kedjan från start till mål.
En genomtänkt design som ger resultat
Våra produkter designas med hjälp av både Design thinking såväl som Design feeling. De ska inte enbart se estetiskt snygga ut och förmedla rätt känsla (UI - User Interface), utan de ska också har väl genomtänkta, logiska och pedagogiska användarflöden (UX - User Experience). En väl genomtänkt produkt för oss är en produkt som ger en wow-känsla, har hög konvertering och överträffar användarens förväntningar.
Webbutveckling med React
När vi utvecklar har vi en speciell favorit i vår verktygslåda, nämligen React - ett JavaScript-ramverk skapat av Facebook som används av bl.a. Airbnb, Dropbox och Klarna. Den största fördelen med React är kodbasen som kan återanvändas. Det innebär kort och gott att man inte behöver utveckla produkten på nytt för flera typer av plattformar, vilket i slutändan gör att du som kund sparar pengar. Våra React-utvecklare utvecklar inte bara webbtjänster, utan kan på ett effektivt sätt återanvända vissa delar av din kod till din mobilapp vilket är kostnadseffektivt och gör att du snabbare kan lansera din tjänst på mobila plattformar.

Utvalda app-projekt

Med hundratals lyckade webbprojekt i bagaget kan vi på ett självsäkert sätt kalla oss för en webbyrå med lång och praktisk erfarenhet. Vi har jobbat med allt från mäklare till esport, stora som små projekt, och alla har varit lika intressanta. Kika in på några av de webbtjänster vi hjälpt se dagens ljus.
Widerlöv
Mäklare
widerlov.se
Plattform för bostäder
För fastighetsmäklaren Widerlöv har vi designat och utvecklat en responsiv bostadssajt för köpare och säljare samt en adminplattform, sammankopplad med mäklarsystemet Vitec, som effektiviserar mäklarnas dagliga arbete.LÄS MER
Epulze
Turneringsplattform för esport
Vi har hjälp Epulze att öka spänningen inom e-sport genom att designa och utveckla en säker esportsplattform där spelare kan utmana varandra och satsa riktiga pengar i sina egna DOTA 2-matcher.